• 1

Bouwvergunning


Ervaring

PlanRO is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw, bouwkunde, architectuur en landschap. Het is een relatief jong bureau echter wel met een ruim 33 jarige praktijkervaring vanuit verschillende stedenbouwkundige adviesbureaus en gemeentelijke diensten.
Met de oprichting van bureau PlanRO wordt beoogd toegankelijker te zijn voor zowel de gemeentelijke overheden, instellingen, het bedrijfsleven als ook voor particulieren.
Voorafgaand aan de loopbaan bij de stedenbouwkundige adviesbureaus ben ik werkzaam geweest als betonconstructietekenaar en opzichter. Daarnaast heb ik voor verschillende particuliere opdrachtgevers bouwprojecten ontworpen en de uitvoering begeleid. Het betreft woningbouw, kantoorbebouwing een restaurant en de nodige aan- en bijgebouwen, ook het “kleinere” werk wordt niet geschuwd.

Gestreefd wordt om een plan te realiseren met de hoogste kwaliteit en het minste risico (en kosten). Als netwerkorganisatie werken wij met andere partijen samen en beschikken zo over een uitgebreid netwerk van specialisten. Wij kunnen hierdoor snel en flexibel alle benodigde disciplines voor het planproces inschakelen. Door onze expertise op zowel het gebied van ruimtelijke ordening, bouwkunde en ontwerp zijn wij in staat om projecten integraal te benaderen. Wij werken voor particulieren, bedrijven en gemeenten.

 

PROJECTSOORTEN 


Agrarische bedrijven

Bedrijven en bedrijfsterreinen

Landgoederen 

Openbare ruimte 

Recreatiebedrijven en -terreinen 

Woningen (particulier en projectmatig), aan- en bijgebouwen

Instellingen

Top

禮來一直關注男性生活健康,犀利士為全球ED男士改善性生活,犀利士禮來以照護關懷和發現探索為承諾,為全世界人類提供改善生活的藥物。